Hva’ siger de?

Louise og Kenneth’s bryllup

Dygtige kunstnere, gode stemmer, gode til at få alle med

Min mand og jeg havde booket Hansen & Würtz til vores bryllup i september 2018, og vi havde fra første kontakt en følelse af, at der var styr på tingene i forhold til forberedelserne på til dagen. Vi var lidt nervøse for om de kunne levere musik der både kunne passe til unge samt den lidt ældre generation, men dette var intet problem for dem!
De var virkelig dygtige, og de spillede mange sange som de fleste kendte, fra 80’erne til 2018.
De var friske og tog alle de små “uventede” indslag med et smil og var bestemt med til at gøre vores aften perfekt!
Jeg (og) vores venner kan kun anbefale Hansen & Würtz, og det er formentlig ikke sidste gang vi kunne finde på at bruge dem, hvis vi skal holde en fest!

Lisbeth og Jens’ sølvbryllup

Perfekt musik til vores sølvbryllup

Musikken under middagen var passende højt så folk let kunne snakke sammen. Rigtig godt musik til dansen og folk kunne bare bestille det som de gerne ville høre. De bedste anbefalinger herfra.

Ida og Jacobs bryllup

Alle gæster roste dem.

De spillede dejligt afdæmpet under maden. Var gode til at hjælpe til med musik under indlæggene.
Efter maden spillede de op til dans, med lige den musik vi ønskede os.
Vi havde et fantastisk bryllup.
MVH Ida og Jacob

Birthe og Ejvinds fødselsdagsfest

Vi skulle holde 2 x 60 års fødselsdag med musik og dans. Vi kontaktede nogle spillemænd som vi havde hørt men forgæves da de var optaget. Jeg søgte på nettet og kom til Hansen & Würtz. Vi kontaktede dem via mail og fik hurtigt tilbage melding at de var klar denne dato. Vi havde en rigtig go dialog med dem inden festen det var dejligt.
De skrev de ville komme et par timer før festen for at være klar med lyd mm. uden stress. Vi talte med dem om hvordan vi ønskede aftenen skulle være ang. musikken. Det må vi sige at de til fulde udførte til ug. Vi har haft mange tilbagemeldinger fra vores gæster og Hansen & Wurtz var helt fantastiske både under middagen og senere til dansen.
VI KAN KUN ANBEFALE DEM SOM MUSIKER. Skulle vi holde fest igen er vi overhovedet ikke i tvivl om hvem vi vil ringe til (HANSEN & WÜRTZ)
Igen tak for en go aften
MVH
Birthe og Ejvind

Harboøre badehotel

Hansen & Würtz spiller dejligt dæmpet musik under middagen. Til vores julefrokost giver de den gas med nogle skålesange og til dansen spiller de godt dansevenlig musk for det voksne publikum. Dde møder friske op i god tid så alt er klar til festen. De bedste anbefalinger herfra;-)

Henriette Leth  

Fyldt dansegulv – hele tiden 🙂

Carsten og Flemming havde en super god fornemmelse for hvad der kunne få folk på dansegulvet. 60 mennesker i aldersgruppen 15-85 kræver et bredt repertoire. Stort set alle var på dansegulvet til min fars 80 års fødselsdag. Mine forældre er ikke i tvivl om, hvem der skal spille til deres diamantbryllup om to år 🙂 Hele familien står tilbage med en fornemmelse af, at alt spillede til den fest.
Desuden har vi haft en fin dialog mht. planlægning. Tak!

Tanja og Anders bryllup

Vi havde Hansen og Würtz til at spille til vores bryllup i lørdags, og dette var ikke mindre end fantastisk. De formåede at spille roligt musik under middagen med et par fællessange. Og efter middagen blev der spillet op til dans, hvor de fik alle op af stolene og på dansegulvet. Både gammel og unge.
Vi vil helt sikkert anbefale Hansen og Würtz til andre i vores område !

Elna og Kesses sølvbryllup

Vi har haft glæden af at have Hansen og Würtz til at spille til vores sølvbryllup. De bidrog til, at det blev en festlig aften og er gode til at mærke stemningen, samt at rette sig ind herefter. Musikalsk spænder de vidt og kan både det gamle og det nye. Vi vil varmt anbefale dem 🙂

Jeanette og Per’s bryllup i Låstrup

Hejsa
Tak for en skøn aften.  I fik meget ros for at det var muligt at snakke sammen ved bordene. Nogle gange er musikken så høj at man skal råbe til hinanden – med jer var det super. Rigtig god lydkvalitet.
Hilsen Jeanette

Vi havde fornøjelsen af at have Hansen og wurtz til at spille ved vores 2×40 års fødselsdage i December måned 2015

Vi havde aldrig hørt dem spille inden men hold op hvor blev vores forventninger indfriet til fulde de er så top professionelle underholder som virkelig forstår at spille alt det folk gerne vil høre og gled simpelthen så naturligt ind i festen uden hverken at fylde for meget eller for lidt 😊😊

Alt fra aftale til opstilling og afvikling gik bare glat 😊

Vi er overhovedet ikke i tvivl om at der også står Hansen og wurtz på musikken næste gang vi skal bruge musik til en fest 😊

Tina og Max Kirkegaard Rasmussen fra Breum

Benny Dam Kristensen
Festtype: Jubilæumsfest   Dato: September 06 2014
  (5,0/5)
Trods den store aldersforskel blandt gæsterne var alle begejstrede og flere af gæsterne har fundet musikken til deres næste fest. Mange tak til HANSEN & WÛRTZ.
Bryllup: Sabro kro
Hej i 2 spillemænd,
Det var lidt et sats at hyre spillemænd fra nettet til livets største fest, Bryllupsfesten, uden hverken at have hørt eller fået jer anbefalet.
I leverede til fulde, varen hele vejen igennem – det kunne ikke gøres bedre.
Tusind tak fordi i hjalp med til at gøre vores store dag helt perfekt.
Musikken var lige vores smag (og heldigvis også gæsternes) 🙂
I fik STORE roser fra gæsterne for at i:
– spillede tilpas dæmpet under middagen,
– altid var klar med en “skål”, uden at der skulle skåles konstant,
– kunne alle de “sjove vers” efter hurra’erne i sangene,
– spillede “dansevenlig” musik  (der var et ungt kærestepar med som havde kendt hinanden i 2 år – det var første gang at de dansede sammen)
Vi vil gerne give jer vores bedste anbefalinger – man skal i hvert fald ikke være i tvivl om kvaliteten, når man booker Hansen & Würtz.
Med venlig hilsen
Aase & Bjarne